реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Анонс події: «Об’єднаймо Україну»

22 січня 2012 року в Чернігові, у сквері біля пам’ятника Богдана Хмельницького відбудеться акція з нагоди Дня Соборності України «Об’єднаймо Україну» за участю представників партій, громадських та молодіжних організацій.
Учасники акції стають в коло тримаючись за руки, що символізує єдність усіх українських земель та непорушність наших кордонів, епіцентр кола гетьман України Богдан Хмельницький. На крайній північній точці кола буде банер, який символізуватиме Чернігів, на крайній південній точці кола – банер із символікою Севастополя, на крайній західній буде розміщена символіка Ужгорода, а на східній Луганська, у центрі височітиме Богдан Хмельницький. На акцію запрошені чернігівці, які брали участь у ланцюгу Злуки, який відбувся 21 січня 1990 року.

Завершиться акція «Об’єднаймо Україну» виконанням державного гімну України усіма її учасниками.

Запрошуємо всіх бажаючих разом відзначити День Соборності України – свято єдності українського народу.

Прохання до учасників: взяти з собою державні прапори.

Збір учасників акції о 13:45, початок о 14:00.


Одночасно у районних центрах Чернігівщини – Новгород-Сіверському, Бахмачі і Борзні, в яких є пам’ятники гетьману Богдану Хмельницькому, місцеві організації УНП разом із громадськістю та іншими політичними силами проведуть акцію з нагоди Дня Соборності України «Об’єднаймо Україну».

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП








Коментарі (0)
avatar