реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 7 січня

Різдвяне число газети "Сіверщина" відкривається вітанням "Не бійтеся!" єпископа Чернігівського і Ніжинського Іларіона. Видання вміщує фото рибалки із засніженого деснянського льоду і єхидно зауважує "А літо буде спекотним!". Петро Антоненко продовжує житейську тему -- чи є життя після виборів? І нагадує: за всіма проблемами передвиборчими не забудьте погодувати птахів -- вони замерзають не так від холоду, як від голоду -- адже сніг закрив усе, щоб вони могли подзьобати.

Цікавий екскурс в історію Чернігова веде Олександр Ясенчук, розповідаючи як на новий 1918 рік Стрижень мало не став горілчаним -- так багато мали вилити в нього горілки за розпорядженням нової влади. Знамениту чернігівську "ковбасну революцію" Сергій Соломаха називає забутою -- чи так це?

Спортивний 2009 рік -- в огляді газети "Сіверщина". Видання пропонує своїм читачам стати експертами у визначенні найпломітніших подій і людей року, що минув. А щодо спорту, то в цьому числі -- ще й розповідь Арсена Журавля із Батурина про виступ наших спортсменів у Карпатах та розповідь про Оксану Хвостенко і Андрія Дериземлю, які наколядували своїм виступом у німецькому місті 16 тисяч євро.

Покорщина у Козельці, Бурівське родовище торфу на Городнянщині -- про це також іде мова в газеті. А ще "Мимохідь" редактора Василя Чепурного, тексти щедрівок (доки газета дійде до читача -- пора вже буде щедрувати, а не колядувати!) та багато іншої корисної інформації.
Нагадуємо: сайт аж ніяк не відображує все те, що публікується в газеті! Передплачуйте газету "Сіверщина"! Всупереч пошті, яка веде агітацію виключно за інші видання. Будьмо разом!




Теги:Сіверщина, Ясенчук, Арсен Журавель, Антоненко, Соломаха


Читайте також



Коментарі (0)
avatar