реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 1 грудня

Перше зимове число газети "Сіверщина" не обходиться без політики -- і не тільки нагадуючи про річницю референдуму за незалежність, але й розповідаючи про донецький бунт.

Також у"Сіверщині" початок громадянської акції "Змусимо владу виконати рішення суду!" -- читачам пропонується надіслати листа Президенту України Віктору Януковичу, як гаранту Конституції, з вимогою виконання ухвали Вищого адміністративного суду про знесення московських наметів біля Катерининської церкви.

Газета пише про долю Ялівщини -- чернігівського урочища, яке хочуть захопити скоробагатьки. Публікується відповідь голови Бахмацької районної адміністрації Ольги Допи на звернення мешканців Дмитрівки на захист Рубанківської дільничної лікарні та її головного лікаря Олега Калиняка.

Репортаж із Придністров'я веде Петро Антоненко, а сторінка чяитацьких листів, як правило, бурлить житейськими проблемами. Аналіз зірваної військової реформи -- також на сторінках "Сіверщини".

Ще в газеті багато інших тем, які ви не побачите в інших виданнях. Тож передплачуйте "Сіверщину" -- зараз якрах йде передплата на перше півріччя наступного року. Порадьте це зробити друзям і знайомими по всій Україні -- газета має передплату по всій державі.



Теги:військова реформа, Катерининська церква, Бахмацький район, Ялівщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar