реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 14 січня

Зі старим Новим роком, зрештою -- справжнім Новим роком, вітає своїх читачів газета "Сіверщина". Номер останній перед виборами 17 січня, тому, на жаль, переповнений політичними публікаціями. Але є що почитати і нормальним людям.
"Сіверщина" підводить підсумки минулого року -- її експерти визначили переможців у ряді номінацій. Є серед них і такі оригінальні, як "Відставка року", "Пам"ятник року". Але експерти не знайшли людини, достойної беззаперечно назватися "Людиною року" на Придесенні.

"Притча про закриті школи, зруйнований музей і понівечені душі" -- так назвав свою аналітичну публікацію про ситуацію на Новгород-Сіверщині відомий громадський діяч, вчитель Борис Домоцький. "Дорогі авто начальників, -- пише він, -- мчать розбитими дорогами міста за відсутності нормального теплового режиму у школах та в темряві на вулицях сіл, де людина боїться людину".
А Леонід Чабан із Чорнотич Сосницького району не тільки не злякався злодіїв, але й шкодує, що їх не наздогнав!

"Чернігів втрачає архітектурне обличчя" -- переконана авторка з Бі-Бі-Сі. Різьблення -- характерна особливість міста, яку вже треба оголошувати під охорону.

"Сіверщина" починає публікувати добірку інформацій під заголовком "Тиждень Сіверщини". Що відбулося в нашому краї сто і більше років тому розповість Людмила Студьонова. А рубрику "Мимохідь" цього разу наповнила Інеса Фтомова.




Теги:Фтомова, Домоцький, Студьонова, підсумки року


Читайте також



Коментарі (0)
avatar