реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Біла хата" за 25 березня

Чернігівська обласна газета для всієї родини «Біла хата» цього тижня пропонує своїм читачам низку цікавих матеріалів та історичних розвідок.
Як правильно харчуватись? Як розірвати замкнене коло неефективного харчування, від якого потерпаємо сьогодні? Вихід -- у пророслій пшениці. Тож читайте "Білу хату" і харчуйтеся правильно!

Знаменита картина Леонардо да Вінчі "Таємна вечеря" продовжує розкривати свої таємниці. Сьогодні дослідники виявили у ній прогноз кінця світу... Тож читайте "Білу хату"!

Хто ви -- "сова", "жайворонок" чи "голуб" -- яка ви "пташка"? І як вам найкраще планувати свій день? Про це ви можете дізнатися з "Білої хати"

Також газета подає широку панораму життя області, зокрема повідомляє про присудження голові обласної ради Наталії Романовій звання регіонального лідера року, про вшанування в Чернігові лауреатів Шевченківської премії Ліни Костенко та Дмитра Іванова, про презентацію виданого завдяки зусиллям історичного музею і за допомогою благодійників «Качанівського альбому», про окремі кадрові призначення.
А ще газета надає слово історикові Олександрові Добриці та журналістові Ростиславові Мусієнко, які розмірковують про так звані Березневі статті 1664 року, починає публікацію порад щодо використання в лікувальному харчуванні пророщеного зерна, подає низку пізнавальних матеріалів.




Теги:Харчування, Жайворонок, сова, пророщення пшениці, Біла хата, Таємна вечеря, кінець світу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar