реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 7 квітня 2011 року

Усе далі від нас відходять у минуле роки воєнного лихоліття, а відтак менше залишається свідків тих трагічних подій… Два розлучені війною серця на відстані відчували потребу один в одному й розуміли: останнє, що може вмерти, — це кохання. Вона летіла до нього на крилах літака і водночас на крилах кохання, ніби відчуваючи щось трагічне…

Розповідь Тетяни Юрченко з Варви, яка колись, у роки війни, добиралась військовим літаком (але як!) до свого судженого Назара, вражає…Про це в публікації «На крилах…кохання».

Люди звіріють! В Чернігівській області браконьєри вбивають лосів. Про це в матеріалі Державної екологічної інспекції в Чернігівській області.

Про реакцію читачів з приводу публікації у минулому номері тижневика «Біла хата» першоквітневого «президентського» указу йдеться у матеріалі «Кому вірити?»

Сторінка для здоров’я цього разу пропонує читачам кілька корисних консультацій: лікаря-стоматолога, терапевта, невропатолога та відомих на Чернігівщині травознаїв. Також в «оздоровчій» сторінці знавець своєї справи розповість про те, як зробити вино з березового соку.

Публікацією Валентини Громадської з селища Макошине Менського району редакція започатковує нову рубрику «Сповідь з конверта». У своїй розповіді авторка ділиться з читачами про те, як загинув її 24-річний син і чому (і для чого!) вона ще повинна жити…
Про Людмилу Гурченко і Чернігів розповідається в публікації «Портрет у хаті».




Теги:Газета, 7 квітня, Біла хата, Чернігів, квітень, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar