реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Анонс газети "Біла хата" від 18 лютого

Весело й емоційно відзначили в Чернігові свято Масляної -- фотокореспондент Валерій Сенчук спостеріг багато цікавих миттєвостей свята. Отже, провели Масляну – зустріли Великий піст. Про це нагадує читачам Чернігівська обласна газета для всієї родини "Біла хата", публікуючи при цьому рецепти пісних страв, які допоможуть смачно і корисно харчуватися сім наступних тижнів до Великодня.

23 лютого, пише тижневик, офіційно відзначається День захисника Вітчизни. Та чи варто його відзначати? Про це розмірковують історик Олександр Добриця та журналіст Ростислав Мусієнко в матеріалі "Непереможна і легендарна…"

Під рубрикою ж "Кругла дата в "Білій хаті" газета друкує розповідь про нашого земляка Кирила Розумовського, якого в середині вісімнадцятого століття на козацькій Раді в Глухові з дозволу російської імператриці Єлизавети було обрано гетьманом України.

Присутні в тижневику також поради від чернігівського Клубу органічного землеробства, рецепти народної медицини, астропрогноз, добірка гумору та інші матеріали.

Газету можна придбати в кіосках та у приватних торговців пресою. Але оскільки вроздріб тижневик надходить в обмеженій кількості, його найкраще передплатити! І "Біла хата" сама щотижня завітає разом з листоношею до вашої хати! Передплатний індекс 41338. Передплата -- без обмежень по всій області з будь-якого місяця. Звертайтесь до листонош!




Теги:День захисника Вітчизни, Кирило РОЗУМОВСЬКИЙ, Клуб органічного землеробства, Біла хата, рецепти народної медицини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar