реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 15 березня 2012 року

Військові музики з Чернігова побували у Франції. І не просто відвідали бажані місця для кожної людини, а й взяли активну участь у 92-му Веселому Карнавалі, що проходив протягом тижня у французькому місті Шалон-сюр-Саон. Про це розповідається в репортажі офіцера Збройних сил України.

У рубриці «Пам’ять» мова йде про чернігівку Ларису Кожар, у якої колись в Афганістані загинув син. Нині вона допомагає сотням учасників бойових дій знайти своє місце в житті.

У юридично-правовій рубриці «Юридичний орієнтир» цього разу фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області підготували відповіді-консультації на деякі запитання, що надійшли останнім часом до редакції від читачів газети «Біла хата». Тема цих запитань-відповідей: нові зміни в пенсійному законодавстві.

Спеціалісти ветеринарної медицини Чернігівської області розповідають про те, що треба робити, аби менше було ускладнень під час догляду за домашніми тваринами.

Сторінка «Будьте здорові» цього разу пропонує своїм читачам поради-рекомендації лікарів та знавців-травників з лікування та профілактики таких хвороб, як артеріальний тиск, інсульт, хронічний цистит, різні порушення функцій внутрішніх органів людини.

Для тих, хто звик співчувати героям життєвих доль, редакція підготувала дві бувальщини, які розповідають про перші почуття кохання, що виникають у людини, і як ці внутрішні якості зберегли персонажі оповідей протягом усього подальшого життя.

А в рубриці «Хатня призьба» — представлення двох авторів, які погодилися співпрацювати з редакцією заради інтересів інших читачів. У номері — запропоновані ними цікаві кросворди, чайнворди та ребуси.

Газета «Біла хата» для вас і про вас!



Теги:здоровя, 15 березня, консультації, 2012 року, Чернігів, Анонс, Газета, господар, Біла хата, поради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar