реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Анонс. Акція «Ланцюг єдності» у Чернігові

22 січня Україна святкує День Соборності. Це особливе свято покликане нагадати нам, що в якому б куточку країни ми не мешкали, якою би мовою не спілкувалися, яких релігійних або політичних переконань не дотримувалися, наші серця об’єднані любов`ю до України.
І щоб підтримати ідею свята, ми пропонуємо провести символічний флешмоб до дня Соборності України у Чернігові.


І щоб підтримати ідею свята, ми пропонуємо провести символічний флешмоб до дня Соборності України у Чернігові.
До участі в ньому ми запрошуємо представників політичних партій, громадських організацій, всіх небайдужих чернігівців та гостей міста!
У неділю, 22 січня, о 13.30 учасники акції збираються біля пам’ятника Богдану Хмельницькому.
О 14 годині ми почнемо нашу акцію.
Учасники акції стають в коло тримаючись за руки,, що символізує єдність усіх українських земель та непорушність наших кордонів, епіцентр кола гетьман України Богдан Хмельницький. На крайній північній точці кола буде банер який символізуватиме Чернігів, на крайній південній точці кола – банер із символікою Севастополя, на крайній західній буде розміщена символіка Ужгорода, а на східній Луганська, у центрі височітиме Богдан Хмельницький.
Потому всі учасники акції разом заспівають гімн України.
Прохання до всіх учасників акції взяти з собою державні прапори і утриматися від використання партійних (можна взяти невеличкі партійні прапори, які можна тримати в руках).

О 15.00 у приміщенні Чернігівської торгово-промислової палати (вул. Рокосовського, 20-а, ІІ-й поверх) відбудеться телеміст із учасниками акцій «Ланцюг соборності» в інших містах.
В гостях письменник, публіцист Віктор Рог.

Олександр ЯСЕНЧУК, координатор акції «Ланцюг єдності» у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar