реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Аноніма - "мінувальника" вирахували!

11 червня на телефон спецлінії «102» чергової частини Чернігівського міського відділу УМВСУ надійшов анонімний телефонний дзвінок від невідомого чоловіка, який повідомив про замінування приміщення будівлі цього міськвідділу.

На місце події виїхали співробітники УСБУ та слідчо-оперативна група УМВСУ в області разом з працівниками вибухотехнічної служби. Після проведення ретельних оглядів адмінбудівлі та прилеглої території будь-яких вибухонебезпечних пристроїв чи речовин виявлено не було.

Органами міліції за цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Вжитими заходами співробітники СБУ та МВС встановили особу аноніма. Ним виявився непрацюючий 43-річний житель м. Чернігова. Затриманий визнав свою провину та пояснив, що вказаний анонімний дзвінок здійснив з хуліганських мотивів..

Варто зазначити, що згідно з чинним законодавством на осіб, які мають намір “жартувати” подібним чином, очікує не тільки штраф від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а й обмеження волі на строк від 2 до 6 років.

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області



Теги:мінування, 102, УМВС, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar