реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Актор заповів, щоб у театрі не прощалися...

25 серпня на 84 році життя помер народний артист України, який майже сорок років пропрацював у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Шевченка Вадим Васильєв.

Вадим Васильєв народився 29 листопада 1933 року у м. Червоноград Харківської області в акторській сім’ї. З 1967 до 2005 року він працював на посаді артиста драми Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Шевченка.

За час роботи в театрах України Вадим Васильєв зіграв близько двохсот різнопланових ролей у різножанрових виставах.

За великий особистий внесок у розвиток українського національного театрального мистецтва та високу виконавську майстерність Вадиму Васильєву присвоєно почесне звання «Народний артист України», нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» та Почесною відзнакою Міністерства культури і мистецтв України «За досягнення в розвитку культури і мистецтв».

Прощання з Васильєвим Вадимом Васильовичем відбудеться 29 серпня, з 09.15 до 10.00 у ритуальній залі за адресою: по вул. Пирогова, 16.
Артист заповів, щоб у театр його труну не заносили...



Теги:Чернігівський театр, народні артисти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar