реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ахметов припинив трансляцію Українського радіо в столиці України

"За інформацією, що є в розпорядженні Національної радіокомпанії України (НРКУ), Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» 18 липня 2015 року без будь-яких попереджень чи повідомлень призупинило трансляцію радіопрограм «Промінь» (УР-2) та «Культура» (УР-3) мережею проводового мовлення у м. Києві, посилаючись на нібито застарілість обладнання та збитковість роботи цієї мережі" - це з офіційної заяви Національної радіокомпанії України.

Нині ПАТ «Укртелеком» є недержавним підприємством. Якщо точніше - його власником є Рінат Ахметов, той, що накрав державних підприємств і тепер з главою Адміністрації Президента Борисом Ложкіним п'є чай так далеко від його рідного Донецька. Ні Ахметов, ні Ложкін не є українцями і, виходить, що інтереси українців їм до одного місця...

Нагадаємо, з 1 липня ПАТ «Укртелеком» підвищило абонентську плату за проводове радіо на 25-50%, до 15-27 грн на місяць залежно від статусу абонента.

Марко ХАРКО



Теги:Ахметов, Українське радіо, укртелеком, Борис Ложкін


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Ця суто, на перший погляд, господарська проблема порушує інформаційну безпеку країни. Тому претензії можуть бути лише до Уряду. Створено Мінінформполітики, є Мінкультури, яке очолює віце-прем’єр Кириленко. Проте діють вони, як виглядає, за умовами мирного часу. Просніться, панове!
avatar