реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Акциз...

Ну що? Вітаю виборців Зеленського зі збільшенням акцизів на пальне на 20%... саме в той час коли торговці пальним мають нечувані доходи через відключення світла. Зараз зростуть ціни на пальне. За ними зростуть ціни на харчі. Та на все зростуть - геть не сумнівайтеся.

А ще зараз побільшає безробітних. Сфера обслуговування і так ледве жевріє, бо електрики нема (і за зрив захисних робіт не покарано взагалі нікого) і доводиться витрачатися на генератори. А зараз чимало підприємців скажуть: "Та гори воно вогнем!" І закриються нафіг.

Нема роботи? Збройні сили чекають на вас. ТЦК чекає...

І так, не забувайте. Коли Порошенко казав, що підвищувати акцизи не можна - то він піарився. А Зеленський - хороший, бо він не втік і взагалі у всьому винні американці бо на шару нам зброю не дають.
Насолоджуйтеся. Це ще не межа.

І так. За Порошенка вам знижували податки, ви могли літати до Відня на каву і зростала кількість робочих місць (але там працювати треба було - прикиньте). Але ж вам погано було - хотілося нове обличчя. Ви отримали нове обличчя, яке три роки шукало мир в очах Пуйла і зривало виконання оборонного бюджету.
Задоволені? Жріть у три горла - це тільки початок.

Дмитро "КАЛИНЧУК" - ВОВНЯНКО



Теги:пальне, Дмитро Калинчук- Вовнянко, команда ЗЕ, акциз, подорожчання


Читайте також






Коментарі (0)
avatar