реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Акція «Вставай, Україно!» у Чернігові. Фото

26 квітня 2013 року у Чернігові проведено акцію опозиційних сил «Вставай, Україно!» за участю активістів ВО «Батьківщина», «УДАР», ВО «Свобода», Української народної партії, Європейської партії, партії «Реформи і порядок» та представників громадськості міста та районів області.
Колона учасників опозиційної акції з великим державним прапором України пройшла від «Мегацентру» до Красної площі, де провели мітинг.

Учасники мітингу хвилиною мовчання ушанували пам'ять жертв найбільшої в історії людства тежногенної катастрофи, яка сталася 27 років тому на Чорнобильській АЕС.

Під час мітингу виступили голова фракції партії «Український демократичний альянс за реформи («УДАР») Віталій Кличко, голова фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок та голова фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України Арсеній Яценюк.
На мітингу також виступили народні депутати України Сергій Аверченко («УДАР»), Руслан Марцінків (ВО «Свобода»), Валерій Дубіль (ВО «Батьківщина»).

Вони виступили за посилення боротьби за відставку Януковича та проведення дострокових президентських виборів та європейський вибір України, закликали чернігівців приєднатися до боротьби.
Організатори акції "Вставай, Україно!"в Чернігові оцінили кількість учасників до 5 тисяч осіб, а влада - двічі меншою.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП































Коментарі (3)
avatar
1
У мене залишилось враження , що все відбувається , як у радянські часи : запланований захід, затверджені вистуваючі , тексти виступів , масовка ( учасники заходу ) - все не щиро , з обмовками по Фрейду.. , і дистанція між вождями і масами !
avatar
2
Якщо б ходу почали хоча б від місця початку нашої "ковбасної революції" на Рокосовського (Бобровииця) зібралося на багато більше людей, бо ходити набагато цікавіше , ніж стояти на мітингах. Не дарма комуняки водили колони 1 травня і 7 листопада.
avatar
3
то что они в два раза увеличили количество участников - не страшно, в Киеве в четыре! вот только, что изменилось после их митинга? нет, ну то что участники на 100 грн богаче стали - понятно, а что еще? Григорий, может Вы, конечно, и видите что-то общее между советскими митингами и вставайским, но, как по мне, главные отличия в том, что в Союзе люди верили и жили идеями и идеалами коммунизма, поэтому ходили на митинги, а не за деньги, как к ОО! и во-вторых, при Союзе заботились о людях, а сейчас используют как РАБсилу!!!
avatar