реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Акція «Рідний прапор нас єднає» на Чернігівщині

Вже кілька днів в містах і селищах Чернігівщини до Дня Конституції обласна організація Української народної партії проводить акцію «Рідний прапор нас єднає».
Вона організована УНП в усій країні на захист Української держави від наступу антиукраїнських та олігархічно-монополістських сил, конституційних прав і свобод всіх громадян Вітчизни.


Активісти УНП виступають під гаслом «Конституційні права – не вітер з поля. В них наша сила, слава і воля». Вони інформують співвітчизників про конституційні права українців та їх масові й системні порушення у щоденному житті. Дають рекомендації щодо захисту від свавілля нинішньої влади їх невід’ємних прав і свобод. Адже, зробити, щоб влада реально служила власному народу, можна за умови громадсько-політичної консолідації.
Нагадаємо, що ця акція розпочалася з боротьби проти використання під час офіційних заходів червоного прапору. 17 червня 2011 року Конституційний Суд України визнав, що використання червоного прапору під час офіційних заходів разом з Державним прапором України суперечить Конституції. Вища судова інстанція спромоглася прийняти єдине правильне рішення по конституційному зверненню народного депутата України, лідера Української народної партії Юрія КОСТЕНКА, що, безумовно, зірвало підступні плани антиукраїнських сил на розкол нашого суспільства, ескалації сепаратизму в Україні.
Тепер ця перемога відкриває шлях до згуртування українських патріотичних сил навколо вирішення нагальних і болючих політичних та соціально-економічних проблем людей. Необхідно рішуче зупинити політичні репресії та владне свавілля, цензуру, використання державного ресурсу для організації системного пограбування більшості населення та розорення малого й середнього підприємництва.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
Української народної партії
















Коментарі (0)
avatar