реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Аборти

На цьому тижні Конституційний Суд Польщі визнав незаконність всіх абортів, навіть в тих випадках, коли є загроза життю плоду.

І почалось. Ліберальні та марксистські елементи всіх мастей полізли на Світ Божий, і куди вони пішли? Вірно, вночі під будинок лідера правлячої партії "Право і Справедливість" Ярослава Качинського. Залишимо на їх совісті те, що вони турбували серед ночі своїм галасом немолоду вже людину та кидали камінням в співробітників поліції, які виконували свої обов'язки.

А тепер по порядку.
Так, "моє тіло - моє діло". Тільки не зовсім твоє, бо в ньому ще одне життя. Людське. Звірів вбивати не можна, тут я згодний, а виходить, людину, яка ще не може за себе постояти - можна?

І ще цікава річ - за аборти виступають ті, кому Бог та батьки дали можливість появитись на цей світ. Лицемірно, чи не так?

Тепер момент не тільки моральний, а й біологічний. Мова про те, що у випадку аборту 99% гарантії, що жінка вже ніколи не зможе народити. Так, дитина може бути з вадами чи народитись мертвою. А може і народитись здоровою. Як би жорстоко та цинічно то не звучало, від такої дитини завжди можна відмовитись. Та й вистачає матеріально забезпечених чоловіків та жінок, які з тих самих біологічних причин не можуть мати дітей, а дуже б цього хотіли, і з задоволенням всиновили б таку дитину. А тепер я б хотів згадати Європу після Другої Світової війни. Тоді згвалтування було звиклою справою на просторах від Волги до Атлантичного океану, і тим не менше, тоді жінки виховували дітей, в умовах післявоєнного голоду, злиднів, розрухи, в умовах катастрофічної нестачі чоловіків. Бо якщо вбити дитину, навіть зачату в результаті згвалтування, потім не вийде народити від коханої людини.

Жінки може скажуть - ну тобі з твоєї чоловічої дзвіниці легше судити. Так, погоджуюсь. Але теж маю право на свою думку.

А тепер - момент політичний. Очевидно, що тон статей на УП чи Громадському про цю подію нічого, крім відрази, у нормальної людини викликати не може. Але особливо смішно читати коментарі під цими постами, або під новиною на сайті "The Warsaw" (російськомовний сайт з новинами міста для імігрантів з колишнього СРСР, польською назвати не могли, англіцизми понад усе), бо там просто якийсь паноптикум людей, які розповідають про "згортання демократії", "варварство". Чия б корова мичала - чому ви тоді їдете на заробітки до варварів? Чому ви критикуєте ПіС, хоча ви всі поїхали до Польщі вже після 2015 року, коли ПіС прийшло до влади і в Польщі розпочалося стрімке економічне зростання? Вам дозволили тут працювати, і це така собача вдячність?

Микита ДРОЗД



Теги:Микита Дрозд, аборти, фемінізм, Польща


Читайте також



Коментарі (0)
avatar