реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

...А то все путін, путін!

Поки начальник військ спецоперацій Естонії Риго Югтегі перебуває у відрядженні в Україні, на його батьківщині роздмухують "русофобський" скандальчик. З подачі РФ.

А причина смішна: у своєму інтерв'ю англомовному Politico полковник розказав ЩО БУДЕ з русскіми, які спробують окупувати Естонію. Сказав як військовий і засновник знаменитої самооборони Kaitseliit:

"...Це постійно обговорюється. Русскіє дійдуть до Таллінна за два дні... Може бути. Але всю Естонію вони за два дні не отримають. Вони дійдуть до Таллінна, але ми переріжемо їм лінії комунікації та постачання і все решта. Вони дійдуть до Таллінна. Але вони й помруть у Таллінні за два дні. І вони знають про це...”

Звісно, знають! Тому й не сунулися, попри рішення Совєта Федерації у березні 2014-го, ні до Києва, ні до Дніпра. А дехто й передчасно помер в Одесі. І в Таллінні помруть, чого ж.

Така доля окупантів! І жодної русофобії тут нема.

Ласкаво просимо, пане полковнику, до України! І спасибі, що прямо говорите: воювати будете з русскіми, а не якимсь там Путіним чи режимом Кремля. У нас про це Донцов писав. Але досі всі торочать: путін, путін...

Ростислав МАРТИНЮК



Теги:Ростислав Мартинюк, Естонія - Україна, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar