реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

...А Путіна Вовою не назива...

Народний депутат України Сергій Власенко ізрання, о 7 ранку, не полінився , написав пост, де вчергове назвав Президента України « Пєця». Це в Сергія постійна проблема- пише ім‘я президента України з помилками. Примітно, що в написанні імені президента РФ Сергій жодного разу не помилився- ніколи не назвав ВВ Путіна Вавой, Вавкой чи якось так.

Мені здається, можна жорстко критикувати позицію опонента і його дії, але використовувати підліткові прийомчики приниження , перекручування імен - це себе принижувати. Й уявити собі подібну тональність спілкування в ПАРЄ,де вся наша делегація демонструє високу політичну культуру спілкування і найкращі єворейські традиції - неможливо. А вдома можна, чєго уж там.

Р.S. В моїй присутності і на моїй фб сторінці ніхто не сміє називати ЮВТ Юлькою, проявляти амікашонство до неї чи інших політиків. Це принципово для мене. Ніхто не має права приниживути за віком, статтю , вагою, сексуальною орієнтацією, зовнішністю, іменем чи прізвищем навіть якщо ця людина - політик. Критикуйте дії і політичні погляди, обіцянки, програми, ідеологію. Але в жодному разі не варто опускатися до публічних принижень і образ. З незмінною повагою і любов‘ю до Сергія Власенка і всієї команди « Батьківщини » щиро написала я цей пост.

Попереду- важка політична осінь. Маємо пройти її гідно, друзі, нас об‘єднує Україна й давайте завжди про це пам‘ятати.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Ірина Геращенко, Сергій Власенко, Батьківщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar