реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

А де Смешко?

Мене постійно питають - а де смешко? Оцей дивний кдбешнопикий персонаж, якого так піарив товаріщ гордон з шустером.

І так любили відставні менти та екзальтовані дами бальзаківського віку з провінції.

Спочатку цитата з вчорашнього інтерв'ю Олексія Данилова: "Після того, як вони мріяли, що вони за 2-3 дні займуть нашу країну, деякі люди з великими погонами з честю і совістю (!!!) мали очолити уряд, усі наші інституції, — це були українські військові самого високого рівня".

Всі помітили гру слів про честь і совість? А тепер давайте згадаємо як називалася партєйка смешка? "Сила і честь". А хто в нас цілий генерал-полковник? Ага.

А тепер давайте згадаємо ще натяки влади про генералів часів Кучми, які були близькі до медведчука і які мали очолити країну після її захоплення рашистами.

А хто ж це у нас очолював СБУ при пізньому Кучмі, коли медведчук був головою АП? І ГУР, коли пішов процес неконтрольованого розпилу нашої армії, за сприяння росії?

А хто ж це у нас був на вечері, коли отруїли Ющенка в 2004 році? Ну, й так далі.

А тепер дивіться як цікаво. Marina Daniluk-Yarmolaeva вчора чудово показала, як фарбований кдбшний дідок юрій швець, через якого росіяни почали ІПСО про нібито розкрадання гуманітарки та військової допомоги США, люто піарив кого? Правильно - смешка. Мовляв, це єдиний, хто врятує країну і все таке. Треба його поставити відповідати за гуманітарку. Правильно - щоб рашисти чітко знали, куди бити ракетами, що нам і куди везуть. А при можливості - ще й вкрасти для рашистів найбільш цінне. Ну, прям так само, як цей смешко діяв в часи, коли росія починала повзучу атаку на Україну на початку 2000-них.

Офтоп - до речі, зацініть, як масовано розганяють висери цього російського агента впливу боти і атакують ЗМІ та українських блогерів. Явна кампанія російських спецслужб. Щоби вбити клин в бажання наших союзників нам допомагати. І роздмухати недовіру та чвари в середині українського суспільства. Класичний КДБ-шний почерк.
І реалізують все це через свою агентуру - як цього сраного швеця.

А тепер скажіть мені, що все це - випадковість. ДУмаю - ні. Думаю, смешко - давня креатура медведчука і росії. І він мав стати одним з тих, хто мав очолити захоплену країну.

Саме він, який стараннями медіа-хвойд, мав імідж патріота-державника, а не ніякий не мураєв. І ця ідея, до речі, не така й погана. Все ж не треба думати, що в кремлі вже зовсім дебіли сидять. Вони прекрасно розуміли, що поставити чистого ватника не вийде. Значить - треба когось такого, ніби нейтрального, без суперзашкварів. Смешко - прям ідеальна кандидатура виходить.

Так що питання - де смешко - набуває прям небувалої гостроти.
Ех, в цікаві часи живемо. Скільки нам ще чистити країну. Скільки гнилі ще вилізе. Так що давайте бути злопам'ятними, пані та панове. Це - запорука нашого виживання.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:КДБ, Ігор Смешко, Богдан Буткевич, режим Кучми, агенти Москви, Олексій Данилов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar