реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Мєдвєдєва "лікували" від "білої гарячки". Фотозвіт

30 серпня 2009 року об 11-00 у парку між магазином «Дитячий Світ» та колишнім магазином «Сувеніри» у самому центрі міста Чернігівська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провела флеш-моб «Холодний душ на п’яну голову Медвєдєва».
Свободівці продемонстрували спеціально виготовлену підбірку плакатів під назвою «Або він п’яний, або він бреше». На плакатах зображено претензії Мєдвєдєва до України та українців, висловлені ним у відеозверненні, і фактичний стан справ в українсько-російських взаєминах. Матеріал ілюстровано великою кількістю історичних та актуальних фактів із московської зовнішньої політики.
- Дана акція показує справжнє відношення Росії до своїх сусідів, - зазначив представник ВО «Сівободи» Олексій Корж, - . Вона мов той п’яний мужичок з великою палицею: не знаєш, що від неї очікувати чи одного ранку посміхнеться, чи іншого огріє по голові.
Такий захід викликав неабияку цікавість в людей, що підходили та задавали свої запитання. Біля стендів з плакатами дуже часто громадяни дискутували та жваво обговорювали побачене. Подібні флеш-моби напередодні було проведено у райцентрах Чернігівщини: Прилуках, Корюківці, Срібному.

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»













Коментарі (0)
avatar