реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Громадські організації отримують допомогу з бюджету

Цього року фінансова допомога з міського бюджету Чернігова передбачена для 11 громадських організацій на загальну суму майже 138 тис.грн. Вона спрямована на соціальну підтримку малозахищених верств населення, на проведення благодійних акцій та культурно-мистецьких заходів, на розв’язання проблем зайнятості тощо.

Міською громадською організацією сімей, в яких виховуються діти-інваліди та інваліди дитинства, — "Гіпократ" створено колективне підприємство "Рід", де половина працівників (18 осіб) – молоді інваліди. Також створено "Центр соціально-трудової та професійної реабілітації інвалідів". Протягом звітного періоду ГО "Гіпократ" отримав пона 6 тис. грн. допомоги.

Чернігівським міським громадським об'єднанням інвалідів "Шанс" налаштовано надання комплексу послуг щодо сприяння у працевлаштуванні людей з особливими потребами. Індивідуальний підхід, розширена сфера послуг (психологічні, юридичні консультації, тренінги, семінари) та вільний доступ до бази даних через Інтернет сприяють отриманню досвіду та розвитку необхідних навичок для успішного працевлаштування. Відтепер уся необхідна інформація для людей з особливими потребами буде доступною на одному сайті. Для розробки ВЕБ-сайту та оплати комунальних послуг організація використала майже 6400 грн.

Чернігівська міська благодійна організація батьків дітей-інвалідів "Логос" опікується дітьми-інвалідами та молоддю, які мають важкі розумові вади. Кошти в сумі 17360 грн, надані з бюджету, використані для оплати праці педагога, соціального педагога, дефектолога та за надані житлово-комунальні послуги.
Громадська організація "Чернігівський центр соціальної адаптації бездомних та безпритульних" створена для захисту законних громадянських, соціальних, економічних та інших інтересів членів організації. Виділені згідно з програмою кошти в сумі понад 44 тис.грн використані для ремонту приміщення по вул. Святомиколаївській, 33.
Чернігівська міська спілка ветеранів Афганістану надає матеріальну, юридичну, соціальну допомогу учасникам бойових дій, інвалідам, сім'ям загиблих. Відповідно на ці цілі організація спрямувала понад 2700 грн бюджетної допомоги. За призначенням використали кошти Чернігівська міська рада ветеранів (1500 грн) та міська організація Товариства Червоного Хреста України (4664 грн).

Відділ зв’язків із громадськістю Чернігівської міськради






Коментарі (0)
avatar