реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Опалювальний сезон у Гончарівську розпочнеться вчасно

Опалювальний сезон у смт Гончарівське розпочнеться вчасно

Питання утримання соціальної сфери смт Гончарівське та підготовки до опалювального сезону 2009-2010 років обговорили учасники наради, яку 25 серпня провів заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло.

Як повідомив начальник головного управління ЖКГ облдержадміністрації Віктор Геращенко, у 2007 році відповідно до протоколу-погодження передачі житлово-комунального фонду та об’єктів соціально-культурної сфери котельня військового містечка смт Гончарівське перейшла до комунальної власності територіальної громади.

Враховуючи, що зазначена котельня була збудована понад 25 років тому, і теплові агрегати технічно застаріли, виникла необхідність проведення її реконструкції.

У 2008 році на реконструкцію котельні смт Гончарівське за рахунок субвенції з Державного бюджету було виділено та освоєно кошти у сумі 5,641 млн.грн.

Проте для повного завершення робіт по модернізації котельні не вистачає 1млн.367тис.грн. У зв’язку з цим ТОВ ”Облтеплокомуненерго”, господарююче на об’єкті, за власні кошти проводить підготовчі роботи.

Як повідомив перший заступник голови правління ВАТ ”Облтеплокомуненерго” Олександр Гавриленко, на сьогоднішній день обладнання старої котельні та теплові мережі готові до експлуатації у осінньо-зимовий період на 95%, роботи по підготовці тривають і будуть завершені вчасно.

Під час наради зазначалось, що на даний час обласна державна адміністрація спільно з місцевими органами влади, самоврядування та господарюючим підприємством шукають шляхи вирішення проблеми фінансування добудови нової котельні в смт Гончарівське.

Олена Легейда,
управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації






Коментарі (0)
avatar