реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

ВО «Свобода» започаткувала турнір з рукопашного бою на Чернігівщині

22 серпня ВО «Свобода» у місті Прилуки провела турнір-змагання з рукопашного бою приурочений до свята Дня Незалежності України.
- Символічним є вік учасників даних змагань (від 8 до 18 років), - зазначив заступник голови чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Костянтин Лубенцов. - Адже вони народилися та виросли у незалежній Україні. Я вірю, що перед нами стоять майбутні українські меценати, відомі українські спортсмени, гідні українські громадяни сильної української держави.
Нинішня влада, є зовсім не українською. Що виявляється у її тотальній байдужості до нашої держави і української нації, тому що для них це все є чужим. Бо всі вони є вихідцями із комуністичного минулого і не є у своїй більшості за національністю українцями.
ВО «Свобода» розуміючи, що наше майбутнє діти і молодь, започатковує на Чернігівщині такі спортивні змагання. Прагнучи виховати нову генерацію української держави, з якою будуть рахуватися усі країни світу.
У змаганнях брали участь команди з різних куточків Сіверської землі. Відбулися показові виступи показові виступи «Клубу бойових мистецтв» та спортивного клубу «Юніор».та творчих колективів.
Спортсмени-бійці за призові місця були нагороджені 60 комплектами нагород - дипломами, медалями та українськими книжками національно-героїчної тематики.
Медіа-партнери:
Інтернет сервіс провайдер "ТІМ"
Всеукраїнська тижнева газета «Сіверщина»
Інтернет-видання «Високий Вал»
Прилуцька міська газета «Град Прилуки»
«ТБ-Прилуки»
За підтримки: «Комп’ютерний світ», кафе «Флагман», ПП «Енергія»

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»








Теги:ВО Свобода, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar