реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігівщина книжкова

18 серпня в Міжнародному виставковому центрі відкрилась V Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок, організована Державним комітетом телебачення та радіомовлення України.
На виставці представлена поліграфічна продукція 220 представників вітчизняних видавництв і видавничих організацій різних форм власності. Це такі знані в Україні та світі видавництва, як «Веселка», «Либідь», «Мистецтво», «Світ», «Здоров’я», «Техніка», «Урожай», «Освіта», «Наукова думка», «Грані-Т», «Піраміда», «Фоліо» та інші. Кияни та гості столиці можуть придбати книжкові новинки за цінами виробника безпосередньо у видавців.
У заході беруть участь обласні державні адміністрації, зарубіжні виставкові компанії, дитячі періодичні видання, наукові галузеві установи, громадські організації.
Вперше свої роботи тут представляють видавці з Ірану, Ізраїлю. Крім того на виставці експонуються книжкові видання з Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Італії, Китаю, Литви, Польщі, Росії, Румунії та інших країн.
Чернігівщину видавничу традиційно представляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації. На загально обласному стенді представлено понад 300 найменувань книг чернігівських авторів.
Родзинкою виставки стали презентовані тут твори письменників Сіверського краю, написані для дітей. Серед авторів: Алла Сокол, Михась Ткач, Тетяна Пакалюк, Маргарита Бордонос.
У рамках заходу відбудеться вручення дипломів лауреатам премії ім. Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва, премії ім. Івана Франка у галузі інформаційної діяльності та відзначення переможців конкурсу «Краща книга України».
Учасників V Київської міжнародної книжкової виставки привітали Президент України Віктор Ющенко та Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації






Коментарі (0)
avatar