реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вітання з Днем Незалежності від керманичів області

Шановні земляки!

Прийміть щирі вітання з нагоди найголовнішого свята нашої держави – Дня незалежності України.
Проголошення незалежності 18 років тому реалізувало вікові прагнення народу до національного відродження і духовної свободи, відкрило шлях до економічного зростання та культурного піднесення.
Роки незалежності стали випробовуванням для українців на зрілість, мудрість та стійкість життєвих принципів. Нині ми усвідомлюємо, що творення держави - її сьогодення і майбутнього – наш спільний обов’язок. Переконані, що відданість своїй справі, високий професіоналізм, відчуття патріотизму стануть надійною запорукою створення Української держави європейського зразка.
Кожен з нас, своєю плідною працею примножуючи здобутки Чернігівщини, робить власний внесок у справу розбудови всієї України. За роки незалежності закріпилися позитивні тенденції розвитку області у її соціально-економічній, суспільно-політичній, культурній сферах. Ми збираємо рекордні врожаї, відкриваємо нові школи, відроджуємо історичні пам’ятки, шануємо своє героїчне минуле і дбаємо про краще майбутнє нашого спільного дому.

З нагоди свята бажаємо вам здоров’я та родинного щастя, добробуту і злагоди, життєвої наснаги та нових звершень задля подальшого розквіту рідного краю та всієї країни.

Голова обласної державної Голова обласної ради адміністрації
Володимир Хоменко Наталія Романова






Коментарі (0)
avatar