реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Квіти пропалені сльозами стали здобиччю крадія

Як це не прикро, але для деяких осіб, як кажуть, немає нічого святого. Вони не нехтують будь-якими засобами, щоб отримати наживу: грабують, крадуть, обдурюють… Задля легкого заробітку навіть глумляться над пам’ятниками та могилами.
Так, зранку 15 серпня комунальники-озеленювачі побачили, що поблизу братської могили в сквері імені Попудренка орудує якась жінка. Вона завзято виривала квіти, які росли на братській могилі. Жінки оторопіли: такого нахабства вони зроду не бачили. Оговтавшись, схопили жінку за руки та відвели її до Чернігівського міського відділу міліції.
В подальшому правоохоронці з’ясували і особу цієї нахабниці. Нею виявилася 60-річна раніше засуджена на ім’я Тамара. До Чернігова вона приїхала напередодні зі Славутича. Увесь день вона швендяла містом, а потім заночувала на автовокзалі. Грошей на те, щоб купити квиток додому, у неї не було. І щоб трохи підзаробити, вона вирішила накрасти квітів і продати їх.
Майже всі чернігівці бачили, як рясно і яскраво квітнуть клумби на могилі воїнів-визволителів, саме вона і привернула увагу жіночки. На час її затримання вона встигла видрати з неї 27 кущів бальзаміну.
На даний час співробітниками міліції вирішується питання про порушення відносно зловмисниці кримінальної справи.

Наталія Човпило
помічник начальника ЧМВ УМВС
України в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar