реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Цигани розгулялися

Днями співробітники Корюківського райвідділу внутрішніх справ отримали дзвінок з сільради села Товстоліс. Секретар повідомила, що у жителя села Маховики 1926 року народження невідомі жінки шахрайським шляхом під приводом обміну грошей заволоділи 4500грн. Шахраї представилися співробітниками соцзабезпечення, запропонували пенсіонеру написати заяву на обмін грошей, мовляв, йде грошова реформа. Заходили злодійки й до інших садиб, але лише де живуть люди похилого віку, яким легко «забити баки». Замість «старих» грошей добродійки давали нібито нові, які виявлялися звичайнісінькою «куклою» з нарізаним папером всередині.
Виїхавши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що «працювали» троє жінок, які пересувалися на легковику темного кольору. Пильні громадяни запам’ятали номерні знаки автівки, яка була зареєстрована в Козелецькому районі. Міліціонерам вдалося вийти на слід жінок і затримати їх. Двоє з них проживають у Прилуках, одна в Березному Менського району, а обєднала їх спільна «ідея».
Наразі одна з жінок перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Корюківського райвідділу внутрішніх справ і спілкується із слідчим, по другу приїхали оперативники з Кіровограда, бо вона має гріхи і в тих краях, третя поки що вдома.
Міліція вкотре звертається до громадян бути пильними і розсудливими. Грошова реформа – справа державного рівня і досить серйозна, тому буває не так часто. В разі її проведення про це повідомляється в пресі, по радіо і телебаченню, тому не варто довіряти першому стрічному, коли справа стосується Ваших заощаджень.
Міліціонери звертаються до громадян з проханням якщо Ви чи ваші знайомі стали жертвою шахрайки, яку бачите на фото, звертайтеся в місцевий відділ міліції.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області
18.08.2009 р






Коментарі (0)
avatar