реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Давлять пішоходів

На 191 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в смт Ріпки по вул. Шевченка поблизу кафе „Транзит” о 4 год. 30 хв. 17 серпня ц.р. водій автомобіля „MITSUBICHI LANSER” здійснив наїзд на пішохода, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння переходив проїжджу частину дороги. Про це "Сіверщину" повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області В'ячеслав Рига. Внаслідок пригоди пішохід отримав травми та був доставлений до Ріпкинської центральної районної лікарні.
- в м. Чернігові по вул. Щорса біля будинку № 38 о 12 год. 10 хв. 17 серпня ц.р. водій автомобіля „OPEL ASTRA” здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.
- на 150 км автодороги Київ-Суми-Юнакіївка в с. Манжосівка Прилуцького району о 13 год. 30 хв. 17 серпня ц.р. водій мотоцикла „ІЖ-Ю5”, рухаючись в напрямку м. Суми, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем ГАЗ-5312. Внаслідок пригоди водій мотоцикла від отриманих травм помер на місці аварії.
- в м. Прилуки по вул. Фрунзе біля будинку № 82 о 20 год. 30 хв. 17 серпня ц.р. водій автомобіля ВАЗ-21214 здійснив наїзд на пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження.
- на автодорозі Новий Биків-Макіївка-Ічня біля с. Новий Биків Бобровицького району о 23 год. 30 хв. 17 серпня ц.р. водій автомобіля „DAEWOO LANOS” відволікся від керування автомобілем, виїхав на смугу зустрічного руху, з’їхав у кювет та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля загинув на місці аварії, водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні.





Коментарі (0)
avatar