реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

У Києві стартують "Сіверські контракти"

На виконання Указу Президента України від 24.09.2005 року №1337/2005 “Про вдосконалення проведення виставково-ярмаркових заходів у Національному комплексі “Експоцентр України”, відповідного доручення Кабінету Міністрів України від 28.09.2005р. № 49229/1/1-05 та розпорядження голови облдержадміністрації від 15.05.2009 р. № 139 з 18 по 21 серпня поточного року на площах Експоцентру України (м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1) у павільйоні № 2 в рамках загальнодержавної виставкової акції "Барвиста Україна - 2009" Чернігівська область презентуватиме виставку “Сіверські контракти - 2009”.
Офіційне відкриття виставки відбудеться 18 серпня 2009 року о 12 годині.
Метою та завданням виставки – презентації є пропагування виробничих можливостей Чернігівщини, розширення географії внутрішніх і зовнішніх зв’язків підприємств та організацій області, презентація інвестиційних та інноваційних проектів.
Експозиція виставки формуватиметься за галузевим напрямком. Біля 20 провідних підприємств області представлятимуть експонати і зразки продукції агропромислового комплексу, харчової та переробної, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості.
На виставці будуть представлені чудові колекції шпалер, широка група високоякісних продовольчих товарів тощо.
Відвідувачі виставки зможуть не тільки ознайомитися з можливостями кращих представників промислового комплексу області, а і укласти угоди про співпрацю.
Для всіх стануть спокусою чернігівське пиво, кондитерські, ковбасні та молочні вироби, тверді сири тощо.
Чернігівщина продемонструє свій туристично-рекреаційний потенціал. Широку інформацію зможуть отримати гості виставки стосовно історії та культури Сіверського краю.
Ми раді бачити на цій виставці представників бізнесових кіл, покупців, інвесторів, для яких в області створюється привабливе поле діяльності.
Ласкаво просимо відвідати виставку - презентацію “Сіверські контракти - 2009” і обіцяємо цікаве спілкування та встановлення ділових партнерських відносин, дружніх стосунків на тривалу перспективу та укладання взаємовигідних договорів.
До зустрічі в Києві на презентації досягнень Чернігівщини.

Чернігівська обласна
державна адміністрація






Коментарі (0)
avatar