реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Смертельне ДТП

На 81 км автодороги Чернігів-Городня-Сеньківка біля с. Гасичівка Городнянського району близько 5 год. 30 хв. 16 серпня ц.р. водій автомобіля ВАЗ-2107, рухаючись в напрямку с. Сеньківка Городнянського району, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106, що рухався в зустрічному напрямку. Про це "Сіверщину" повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області В'ячеслав Рига.Внаслідок зіткнення обидва водії та два пасажири автомобіля ВАЗ-2106 загинули на місці пригоди, два пасажири автомобіля ВАЗ-2106 отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Городнянської центральної районної лікарні.
Надзвичайні події, які виникли раніше:
- на 66 км автодороги Київ-Чернігів на повороті до с. Озерне Козелецького району о 21 год. 30 хв. 15 серпня ц.р. водій автомобіля ЗАЗ-110247, рухаючись в напрямку м. Києва, зачепив дзеркалом заднього виду пішохода, який переходив проїжджу частину дороги. Пішохід впав на проїжджу частину дороги, де на нього здійснив наїзд автомобіль КАМАЗ-5320 з причепом „СЗАП”, що рухався в попутному напрямку слідом за автомобілем ЗАЗ-110247. Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм помер на місці аварії.
- на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в с. Гарбузин Козелецького району о 7 год. 15 хв. 15 серпня ц.р. водій автомобіля „МАЗДА-2”, рухаючись в напрямку м. Києва, не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з припаркованим автомобілем „Мерседес Бенц”, в якому знаходився Гожак В.В., 1974 року народження. Внаслідок пригоди Гожак В.В. отримав тілесні ушкодження та 16 серпня ц.р. звернувся за медичною допомогою до Козелецької центральної районної лікарні.





Коментарі (0)
avatar