реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Серце Чернігова

Уже минуло сім тижнів з початку конкурсу «Зроби Чернігів кращим в світі». На адресу «Громадської Думки» продовжують надходити нові ідеї щодо скульптури-символа міста Чернігова.
Однією із останніх цікавих ідей є проект Алли Наговіциної «Серце Чернігова». Існує легенда, що у кожного міста є свій ключ, який відкриває ворота міста, та ніхто не знає де ті ворота.
А що таке місто взагалі? Місто – це його жителі, а кожен житель має серце, яким любить, переживає, відчуває. «Чернігову не вистачає найголовнішого – Серця міста, яке живе мріями жителів», – вважає Алла і пропонує в центрі міста встановити велике серце з написом «Серце Чернігова», ключем і замком. Усі бажаючі зможуть написати на аркуші свою мрію, потребу. Для того, щоб вона здійснилася, необхідно опустити цю записку в спеціальний отвір у серці.
Фігура серця може бути золотого або червоного кольору з підсвічуванням, щоб його було видно вночі. Ще однією особливістю даної скульптури може стати звук биття серця, яке можна почути, приклавши до нього вухо.
Цей проект об`єднає жителів міста, стане символом доброти та душевності.





Коментарі (0)
avatar