реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

"Хрущі" отримують травми

"Хрущами" на сленгу водіїв-далекобійників називають всіх, хто їздить на двоколісному транспорту пол автомобільних дорогах. Аргументують, цо вони наступним чином:
-Скутери та мотоцикли дуже цікаво під колесами тріщать. Як хрущі...
У м. Мена по вул. Воровського о 4 год. 20 хв. 13 серпня ц.р. водій скутера „Дельта”, рухаючись без світла в напрямку залізничного вокзалу, здійснив наїзд на пішохода. Про це "Сіверщину" повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області В'ячеслав Рига. Внаслідок пригоди водій скутера і пішохід отримали травми та були доставлені до Менської центральної районної лікарні.
- на 63 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ (Ніжинський район) о 13 год. 30 хв. 13 серпня ц.р. водій мопеда „Дельта” не впорався з керуванням та впав на проїжджу частину дороги. Внаслідок падіння водій скутера отримав травми.
- в с. Рудівка Прилуцького району о 1 год. 13 серпня ц.р. водій мотоцикла ІЖ-Ю-3 не справився з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та перекинувся. Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав травми та був доставлений Прилуцької центральної міської лікарні.





Коментарі (0)
avatar