реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Олександр Лось: партійна приналежність невідома? Оновлено

Як повідомляля «Сіверщина», Олександр Лось Та Михайло Сакало були затримані при спробі отриманні хабара в розмірі 25 тисяч доларів.
11 серпня 2009 року відбулася прес – конференція керівництва Чернігівської обласної організації політичної партії «Наша Україна» та депутатів Чернігівської районної ради. Як повідомили під час прес-конференції Олександр Лось ніколи не був членом ПП «Наша Україна», а є членом партії «Єдиний Центр», але входив до фракції «Наша Україна» у Чернігівській районній раді як позапартійний.
Оскільки, депутати Чернігівської районної ради Олександр Лось та Володимир Брайко, – повідомив голова фракції «Наша Україна» у Чернігівській районній раді Михайло Артюх, – вступили до ЄЦ, їм неодноразово пропонувалося написати заяви про вихід з фракції «Наша Україна» у райраді, але останні прохання проігнорували. Тож у січні 2009 року фракцією «Нашої України» в Чернігівській районній раді було прийняте рішення відмежуватися від дій посадовців районного масштабу, які своїми діями у розподілу землі компрометували партію.

Як повідомила Людмила Скоробагатько – начальник відділу сприяння діяльності депутатів чернігівської міської ради, Олександр Лось станом на 10 серпня 2009 року перебував помічником депутата Чернігівської міської ради Олега Шеремета (Партія Регіонів).
Проте як повідомили у Відділі внутрішньої політики Чернігівської РДА Олександр Лось є позапартійним.

Олександр ЯСЕНЧУК






Коментарі (0)
avatar