реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Затримання Олександра Лося та Михайла Сакала. Офіційна версія

Саме стільки запросили двоє чиновників-хабарників з райдержадміністрації у приватного підприємця за підготовку документацій по землеустрою.
В ході проведення комплексу оперативно - розшукових заходів при реалізації оперативної інформації працівниками Управління державної служби боротьби з економ1чною злочинністю УМВС України в Чернігівській області, спільно з працівниками Департаменту ДСБЕЗ МВС України та спецпідрозділом «Беркут» «на гарячому» були затримані 31-річний виконуючий обов'язки голови Чернігівської районної Державної адміністрації, депутат районної ради, та 49-річний виконуючий обов'язки його заступника які, вступивши в злочинну змову, зловживаючи службовим становищем, вимагали та отримали хабар в сумі 25000 доларів США від директора одного з ТОВ міста Чернігова, за затвердження техшчної документації землеустрою, яка б засвідчувала право оренди земельної ділянки площею 5 га, строком на 49 років, для обслуговування будівель одного з оздоровчих закладів на території Чернігівського району.
Хабар в сумі 25000 доларів США вилучено під час затримання. Прокуратурою чернігівської області відносно обох підозрюваних порушено кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого ч.З ст. 368 КК України. Вони затримані за ст. 115 КПК України та поміщені до Ізолятора тимчасового тримання Чернігіввського райвідділу УМВС.
В той же день до Чернігівського міського відділу УМВС від заступника начальника Чернігівської РДА надійшла явка з повинною за фактом отримання хабара в якості посередника в сумі 5000 доларів США.
Розслідування даної справи триває.
ВЗГУМВС України в Чернігівської облаеті





Коментарі (0)
avatar