реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Затримання Олександра Лося та Михайла Сокаля. Оновлено

Завдяки джерелам у Чернігівській РДА, стали відомі нові подробиці затримання працівниками МВС за підозрою в отриманні хабаря Олександра Лося, в. о. голови Чернігівської районної державної адміністрації.
Вчора увечорі він разом з Сакалою Михайлом Івановичем - в.о. заступника голови райдержадміністрацій, начальник управління агрорпромисловго комплексу РДА перебував в одному зі службових приміщень РДА. Там його і було затримано міліціонерами при нібито спробі отримання хабаря. Увечорі відбувся обшук у квартирі однієї з працівниць юридичного відділу РДА. Нині вона вже відпущена на волю, проте Михайло Сокаль разом з О. Лосем утримується в ІТУ.
Олександр ЯСЕНЧУК
Сакала Михайло Іванович – в.о. заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації.
Народився 16 серпня 1960 року в с. Вістова Калуського району Івано-Франківської області.
В 1978-1983 роках навчався в Івано-Франківському інституті нафти і газу, по закінченню якого отримав спеціальність інженера-механіка.
Працював майстром, пізніше – начальником ремонтно-механічного цеху на Гнідинцівському заводі.
В 1985-1987 роках – другий секретар Варвинського райкому ЛКСМУ, в 1987-1990 – заввіділом робітничої та сільської молоді Чернігівського обкому ЛКСМУ.
В 1991 році працював заступником редактора газети «Гарт».
З 1992 по 2008 рік – директор приватного підприємства «Авангард», пізніше – ТОВ «ТТП Раст».

КАТЕРИНЧУК Іван Петрович, начальник УМВС, генерал - майор міліції
Іван Петрович Катеринчук народився 4 травня 1961 р. в с. Старі Кути Косівського району Івано-Франківської області. З травня 1979р. по жовтень 1981р. проходив строкову службу в збройних силах. Закінчив Кишинівську середню спеціальну школу міліції, а в 1993 р. - Національну академію внутрішніх справ України. В органах внутрішніх справ - з жовтня 1983р.
На Чернігівщині - з листопада 2003р. Працював спочатку заступником начальника Управління - начальником кримінальної міліції УМВС України в Чернігівській області, з березня 2005 року - першим заступником начальника Управління - начальником кримінальної міліції. За зразкове та добросовісне виконання службових обов'язків І.П.Катеринчук має відзнаки МВС України.
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко своїм наказом № 203 від 1 лютого 2008 року призначив начальником Управління МВС України в Чернігівській області полковника міліції Катеринчука Івана Петровича, звільнивши його з посади першого заступника начальника Управління МВС України в Чернігівській області - начальника кримінальної міліції області.






Коментарі (0)
avatar