реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

За підозрою в отриманні хабара затримано в. о. голови Чернігівської РДА

Увечері 7 серпня 2009 р. працівниками Міністерства внутрішніх справ було затримано за підозрою в отриманні хабара – Лося Олександра Володимировича, в.о. голови Чернігівської районної державної адміністрації. Сума, про яку йдеться – 25,000 доларів США.
Через деякий час, як повідомили джерела, було проведено обшук у помешканні працівниці юридичного відділу РДА, проте прес-служба Чернігівського обласного управління УМВС у Чернігівській області останній факт не підтверджує.
Затриманий посадовець перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Про його арешт рішення винесе суд. Кримінальна справа порушена за ст. 368 ККУ.
Нагадаю, що розпорядженням президента України 128/2009-рп
«Про увільнення від тимчасового виконання обов'язків голів районних державних адміністрацій». З метою спонукання Кабінету Міністрів України до виконання покладених Конституцією України та законами України повноважень щодо внесення Президентові України подань про призначення голів районних державних адміністрацій.
Було звільнено БРАЙКА Володимира Борисовича від тимчасового виконання обов'язків голови Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області. Після чого обов’язки керівництва районом перейшли до його 1-го заступника.
Довідка : Лось Олександр Володимирович
Народився 14 лютого 1978 року в м.Чернігів.
В 2000-2002 роках – приватний підприємець.
В 2001 році закінчив Чернігівський державний інститут економіки та управління за спеціальністю «менеджмент організацій».
Протягом 2001-2002 років – менеджер з продажу устаткування для молочної промисловості.
З 2002 по 2005 рік працював в АППБ «Аваль» на посадах провідного економіста, головного економіста, а з 2004 року – начальником відділу платіжних карток.
В 2005-2007 роках – заступник начальника Чернігівського обласного управління АТ «Українська пожежно-страхова компанія», в 2007-2008 роках – директор КП «Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району».
Протягом 2006-2008 років працював помічником депутата Чернігівської міської ради.
В 2006 році обраний депутатом Чернігівської районної ради. Заступник голови постійної комісії районної ради з питань бюджету.

Олександр ЯСЕНЧУК






Коментарі (0)
avatar