реклама партнерів:
Головна › Новини › 

ЮЛЮ BОЛОДИМИРІВНУ ПОКАРАЛИ "МУЖИЧКИ"

7 серпня Ініціатива "Наша Справа" біля стін Кабінету Міністрів провела театралізоване дійство під назвою "Юлія Владіміровна і мужичкі", в якому у жартівливій формі висвітлила проросійську позицію голови уряду та мера Полтави в питанні вшанування постаті Івана Мазепи. Активісти Ініціативи довели до лідерки БЮТ негативну реакцію патріотичної громадськості країни щодо ігнорування головою уряду проблеми довкола памятника українському гетьманові в Полтаві, "покаравши" під час флеш-мобу імпровізованих Тимошенко та мера Полтави А.Матковського (БЮТ).

На завершення дійства активісти "Нашої Справи" запалили декілька яскравих файєрів і вивісили свій банер, скандуючи "Мазепі - так! Тимошенко – за Урал!", натякаючи на те, що з такими українофобськими поглядами як у однопартійця Юлії Володимирівни та й самого прем`єра, їй краще було б працювати на благо Росії саме в цій державі, а не в приміщенні будівлі уряду в Києві.

Після того учасники акції передали до Кабінету Міністрів звернення до прем`єра з вимогою вплинути на свого однопартійця-мера Полтави і припинити саботувати указ президента, яким якраз і передбачено встановлення памятника Мазепі в Полтаві. Разом зі зверненням пані Тимошенко було передано символічний подарунок – матрьошку як символ політичного русофільства в країні.

"Ігнорування Указу Президента України – це ніяк не менше, аніж посадовий злочин", - так прокоментував пятничну акцію під Кабміном координатор "Нашої Справи" Андрій Левус. "Ми вимагаємо від голови уряду припинити сприяти саботажу президентського указу та волі громадськості з боку її однопартійця." – резюмував координатор.

Нагадаємо, що Ініціатива "Наша Справа" вже проводила схожу акцію в Полтаві, під час якої задекларувала свої вимоги до Андрія Матковського щодо припинення саботажу встановлення памятника Івану Мазепі.

Прес-служба Ініціативи "Наша Справа"






Коментарі (0)
avatar