реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Буде відновлено памятники часів Другої Світової Війни

4 серпня в.о. голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Білоус провела засідання робочої групи з питань упровадження комплексу заходів щодо збереження та відновлення меморіальних пам’яток періоду Великої Вітчизняної війни, на якому було обговорено проект відповідної обласної програми, що реалізовуватиметься на Чернігівщині протягом 2009—2010 років.
Наголошувалося, що збереження в належному стані та відновлення пам’яток стане ще одним кроком у справі увічнення та вшанування пам’яті жертв війни, виховання у молоді національної гордості та патріотичних почуттів. Обговорюваний проект обласної програми передбачає проведення ремонтно-реставраційних робіт на пам’ятниках і пам’ятних знаках періоду Великої Вітчизняної війни, що потребують першочергової уваги. Учасники наради вирішили, що запропонований перелік зі 131 об’єкта не є вичерпним, і в подальшому може доповнюватися з урахуванням пропозицій громадськості.
Підбиваючи підсумки засідання, Наталія Білоус підкреслила, що реалізувати поставлені завдання можна лише шляхом консолідації зусиль місцевих органів влади всіх рівнів і територіальних громад із залученням благодійних і спонсорських коштів.


Управління з питань внутрішньої політики та
зв’язків з громадськістю облдержадміністрації






Коментарі (0)
avatar