реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Мильна бульбашка Табачника

Під стіни управління Національного банку прийшли вкладники банку «Синтез», які за допомогою «Народної самооборони» провели пікетування з вимогами повернення вкладів. Плакати говорили самі за себе: «Банк «Синтез» — банкрут?», «Поверніть вклади!», «Банк «Синтез» — мильна бульбашка?».

Голові управління Національного банку Леоніду Волошку передано звернення: «Строки договорів закінчилися кілька місяців тому, а грошей не повертають. Наші намагання з’ясувати обставини справи безпосередньо з керівництвом чернігівської філії банку «Синтез» не дали жодних результатів. На заяви громадян повернути вклади приходить одна і та ж відписка — мовляв, відсутні кошти внаслідок фінансової і політичної нестабільності».

Хоча президентом банку офіційно числиться бізнесмен Олександр Лойфенфельд, друг Вадима Рабиновича, але по бізнесу він тісно пов’язаний з братами Табачниками — Михайлом та Дмитром. Останній керував адміністрацією президента Л. Кучми, а тепер публікує гидотні антиукраїнські речі. Саме цей банк фінансував приїзд прихильників Януковича з Донбасу у Київ 2007 року, і СБУ розкрила тоді незаконні схеми конвертації грошей. Самі брати Табачники мають стосунок до двох десятків фірм, а Д.Табачник має колекцію карабінів вартістю більше 200 тисяч доларів. Його маєток у Кончі-Заспі складається з трьох особняків. Причетний до справи з викраденням архівних речей, які він потім дарував.






Коментарі (0)
avatar