реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Нестрашне кіно!

Рецензія

З нетерпінням чекали фанати «Гаррі Поттера» виходу нової серії. Переглядаючи рецензії на цей фільм в Інтернеті, які розповідали про якийсь трилер, а не про казку, якою по суті є «Гаррі Поттер», я очікував побачити на екрані щось страшне та напружене…

Але все виявилось не таким. Першу половину фільму взагалі можна дивитися як комедію, бо в ній дуже багато різних жартів і кумедних ситуацій, у які потрапляють герої. Навіть любовна лінія тут доречна та весела, без звичних голлівудських вивертів.
Лише в другій половині фільму дійсно з’являються деякі елементи того самого «страшного кіно», про яке розповідають дорослі рецензенти.
Як завжди, мені та однокласнику, з яким переглядали фільм, сподобалась гра акторів, особливо Алана Рікмена (Северус Снейп) та Руперта Гріна (Рон Візлі).
Єдине, що не сподобалось, – це вільне трактування режисером сюжету книги, хоча для голлівудських екранізацій це є нормою.

Взагалі фільм «Гаррі Поттер і Напівкровний Принц» сподобався. В ньому немає звичних штампів американського кіно, хоча для сімейного перегляду він важкуватий.
Арсен ЧЕПУРНИЙ, 15 років
м. Чернігів






Коментарі (0)
avatar