реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Книгу редактора «Сіверщини» буде представлено у Сосниці

Щойно побачила світ книга публіцистики Василя Чепурного «Акурайку» — у ній розповіді про свій рід, свою Україну і сусідню Росію, про час і себе в часі. Книга підготовлена у видавництві «Сіверщина», а видрукувана менською друкарнею «Домінант».

Перше представлення книги «Акурайку» має пройти в Сосницькому літературно-меморіальному музеї О.Довженка 31 липня з 10 години. Чому в Сосниці? Бо майже на батьківщині автора, який родом з Авдіївки.
Книга "Акурайку" містить розділи "Колонка редактора", "Щоденник" ( в тому числі "Щоденник помаранчевого революціонера", де читач побачить багато відомих чернігівських прізвищ), "Росія", "Дискусія" -- мова йде про дебати з В.Базилевським у газеті "Літературна Україна", "Подорожі". Придбати книгу В.Чепурного «Акурайку» можна замовленням через редакцію «Сіверщини» (вартість без пересилання — 15 гривень). Також книга буде в продажу у книгарні товариства "Просвіта" на розі в улиць Шевченка та Серьожнікова після її відкриття, що планується до Дня незалежності України.






Коментарі (0)
avatar