реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Контрабанда - стоп

Управлінням СБ України в Чернігівській області викрито організовану злочинну групу осіб, які займалися контрабандною діяльністю.
Встановлено, що з метою контрабандного переміщення товарів через митний кордон України, 41-річний мешканець м. Семенівка залучив до цієї протиправної діяльності ще трьох місцевих жителів. Члени злочинної групи, у відповідності до розподілених функцій, здійснювали пошук “замовників” контрабандних акцій, налагоджували контакти з зацікавленими особами за кордоном та забезпечували переміщення товарів через державний кордон України.
15 липня поточного року зазначені особи, реалізуючи спільний злочинний план, за допомогою двох автомобілів з причепами, намагались здійснити контрабандне переміщення товарів широкого вжитку, проте були затримані співробітниками спецслужби. За попередніми оцінками, вартість затриманого вантажу склала понад 450 тис. грн.
Управлінням СБУ в Чернігівській області порушено кримінальну справу за фактом замаху на контрабандне переміщення товарів через митний кордон України поза митним контролем (так звана “чорна контрабанда”), вчинене у великих розмірах організованою групою осіб. Триває слідство.

Прес-група УСБУ в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar