реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Сплатив податки – живи у достатку

Найвищу нагороду у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості „Податки очима дітей – 2009”отримав наш земляк Андрій Стрижак, учень ЗНЗ №24, за роботу „Сплатив податки – живи у достатку” (дереворізблення, скриня). 30 червня 2009 року авторитетне журі з представлених на конкурс 240 робіт визначило 90 найкращих, а серед них обрали переможців конкурсу. Також були визначені переможці у номінаціях „Оригінальність розкриття теми”, „Найкраще відображення історії оподаткування”, „Найкращий плакат з податкової тематики”, „Детальне розкриття теми”, „Декоративність виконання”, „Оригінальність композиції”, „Майстерність виконання”, „Найкраще оформлення роботи”, „Найщиріше викладення теми”.
Інформацію щодо переможців конкурсу розміщено на офіційному веб-сайті ДПА України (www.sta.gov.ua).
Нині усім лауреатам та переможцям конкурсу оформлюються путівки до Дитячого санаторно-оздоровчого центру „Маяк” у м. Євпаторія. Це головний подарунок від ДПА України талановитим дітям за перемогу у Всеукраїнському конкурсі.
ДСОЦ “Маяк” – це один з унікальних центрів як дитячого відпочинку, так і лікувально – санаторного оздоровлення. Територія центру складає 42 га прибережної морської полоси, територія якої включає абсолютно всі умови для повноцінного дитячого відпочинку та оздоровлення. Тож, для переможців та лауреатів конкурсу пропонуються: лікувально - діагностичне відділення, зал лікувальної гімнастики, висококваліфіковані лікарі та консультанти, ігрові кімнати з вихователями, дитяче кафе, більярдний та тренажерний зали, ігрові автомати, відеозал, бібліотека, баскетбольні, волейбольні, спортивно – ігрові майданчики. Та найголовніше - це море з власним піщаним пляжем протяжністю 800 метрів, який обладнано всім необхідним для повноцінного дитячого відпочинку.
11 вересня 2009 року в ДСОЦ „Маяк” відбудуться урочистості з нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу.
Завершальною частиною конкурсу стане виставка творчих робіт учасників, відкриття якої заплановане на 24 вересня поточного року у Конгрес-холі ДПА України (демонстрація творчих робіт триватиме до кінця грудня).
На всі урочисті заходи будуть запрошені співорганізатори та партнери конкурсу, а також представники засобів масової інформації.
До речі н
Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar