реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Взаємний обмін досвідом

Чернігів з робочим візитом відвідала делегація Черкаської міської ради на чолі з міським головою Сергієм Одаричем.
Мета її візиту – вивчення досвіду Чернігова у галузі житлово-комунального господарства, зокрема, щодо впровадження та дотримання Правил благоустрою міста, системи відшкодування витрат на усунення порушень, що передбачена Правилами.
Гості зустрілися з міським головою Олександром Соколовим, поспілкувалися із заступником міського голови Миколою Літвіновим та начальником управління ЖКГ міської ради Вадимом Антошиним. Під час зустрічей йшлося про систему прибирання обох міст, створення об'єднань співвласників житлових будинків, водо- та теплозабезпечення Чернігова і Черкас.
За словами Черкаського міського голови, за останні 5-7 років підходи до управління містами суттєво змінилися. "Якщо раніше міста розвивалися приблизно однаково, мали типові проблеми і типові успіхи, то зараз є проривні моделі", - вважає С.Одарич. Він радить міським головам час від часу "піднімати голову від поточних справ – і дивитися, що роблять колеги".
Чернігівський міський голова О. Соколов зазначив, що від подібного спілкування є чимало взаємної користі. Зокрема, він повідомив, що обов'язково відвідає Черкаси з візитом, аби ознайомиться з діяльністю муніципальної екологічної інспекції, що вже півроку працює в обласному центрі Черкащини.

Ірина Синельник






Коментарі (0)
avatar