реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

На батьківщині Заньковецької закривається школа

14 липня відбувся схід села в с. Заньки. На ньому були присутні Сергій Сиводід заступник голови районної ради, Андрій Калініченко, в.о. заступника голови РДА, Леся Лозова начальник відділу освіти Ніжинської РДА, Віра Галашевська, голова постійної комісії з питань законності та правопорядку, Валерій Примаченко, депутат районної ради, Іван Курило, депутат районної ради.

Єдиним питанням зібрання було згода, або не згода громади щодо закриття школи. Необхідної кількості жителів не було присутньої тому зібрання вважалось не легітимним. Питання залишається відкритим.

Після сходу села в с. Заньки делегація районної ради вирушила в с. Дуболугівку для спілкування з батьками, які написали до голови районної ради лист- прохання про не закриття школи.

Вислухавши батьків, їм було роз’яснено, що закриття Дуболугівської школи стоїть, в плані закриття макомплектних шкіл з 2007-2012 рр. , якій розроблений відділом освіти Ніжинської РДА, на 2010 рік, а не на 2009.Тому в цьому навчальному році Дуболугівську школа закриватися не буде.

(детальніше на www.nizhin-rada.gov.ua)






Коментарі (0)
avatar