реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівський губернатор піднявся на 2060.8 метрів

18 липня делегація Чернігівської області на чолі з головою облдержадміністрації В.Хоменком взяла участь у традиційному сходженні на Говерлу та заходах з відзначення 19-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України за участю Президента України В. Ющенка. У складі делегації — представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, політичних та громадських організацій.
«Ми ідемо на цю гору не з пустими руками, наша гора перед нами, наша гора попереду і ми її здобудемо», - наголосив Віктор Ющенко.
У своєму виступі, говорячи про здобутки за час свого президентства, В.Ющенко підкреслив, що сьогодні Україна - демократична держава, де панує свобода слова, де суспільство може вільно обговорювати будь-які гострі проблеми. «Ми живемо в країні, де вже чотири роки існує фундаментальна свобода - свобода твого вибору. І тільки від тебе залежить, хто в цій країні буде завтра Президентом чи Прем'єром, хто буде представляти українську владу», - наголосив він.
«Із кожним днем ми все більше повертаємо почуття національної гідності», - зазначив Глава держави.
Разом з Президентом у сходженні на Говерлу взяли участь також активісти партії «Наша Україна», представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, народні депутати України, делегації з регіонів, представники громадськості.

Управління з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації






Коментарі (0)
avatar