реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

"Хабар підкинули!" -- стверджує головний "еменесник" області

Головному МНС-нику Чернігівської області підкинули «хабар», коли його не було на роботі
$5 000 і два мобільні телефони Nokia, які УБОЗ УМВС знайшов у кабінеті начальника МЧС Чернігівської області Анатолія Шаповала, були провокацією хабаря, ініційованою його підлеглим: начальником управління Олександром Федорових. Про це йдеться у листі Анатолія Шаповала, текст якого є у розпорядженні «proUA».

Анатолій Шаповал у своєму листі підкреслив те, що під час знаходження грошей, його не було в робочому кабінеті.
«Я не отримував від нього грошей та двох мобільних телефонів, що має бути підтверджене відсутністю слідів моїх пальців.

Співробітники УБОЗ виявили вказані предмети в кабінеті, коли я в ньому не знаходився, коли вже перебував за межами адмінбудівлі і прямував на зустріч з питань роботи»,- говориться у листі.
Мотивом дій свого підлеглого керівник МЧС вважає бажання не бути звільненим з роботи, незважаючи на низку порушень, які зафіксувала комісія.

«Я вже протягом тривалого часу намагаюсь притягнути його до відповідальності за недоліки в роботі, нестачу цінностей, що було встановлено комісією, підтверджено ревізією, висновками. Крім того, він є приятелем, довіреною особою колишнього керівника Федорова, який після закриття його справи, перебуває у резерві на дану посаду і чекає, коли я звільню місце»,- стверджується у листі.

Нагадаємо, що раніше обласна міліція стверджувала, що Анатолій Шаповал був затриманий при отриманні хабаря «на гарячому» за вирішення питання стосовно незвільнення з посади керівника одного з структурних підрозділів. Проти Шаповала було відкрито кримінальну справу.

proUA
http://ua.proua.com/news/2009/07/16/182328.html






Коментарі (1)
avatar
1
Вам не нужна помощь на сайте?Очень хочу поработать у Вас модератором
avatar