реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

За зруйнований хрест та меморіальну дошку в Бабиному Яру ВО «Свобода» діятиме відповідно до моральних традицій українського народу

У ніч на 15 липня 2009 року в Бабиному Яру нелюди зруйнували Хрест та розбили меморіальну дошку на честь учасників антифашистського підпілля ОУН, які загинули в боротьбі за Українську Самостійну Соборну Державу в окупованому Києві в 1941-43 роках. Серед націоналістів, для яких Бабин Яр став братською могилою, була поетка Олена Теліга.

Пам’ятна дошка та хрест не становлять особливої матеріальної цінності, отже їх знищення має характер виключно політичної провокації українофобів і є посяганням на символи української державності. Зруйнування хреста – символу пам’яті над могилами предків – вчинок політично і суспільно абсолютно аморальний і є викликом для всіх українців.

ВО «Свобода» вважає, що цю цинічну наругу над святим місцем здійснили українофоби-безбожники, нащадки тих, які мордували українців голодоморами та вивозили на сибіри.

ВО «Свобода» наголошує і попереджає владу та правоохоронні органи – за наругою над українськими символами завжди йдуть інші злочини, як це було у випадку з нардепом Лозінським, який спочатку поміняв у центрі Голованівська Тризуб на «серп і молот», а потім влаштував полювання на людину.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вимагає:
від Міністерства внутрішніх справ, Генеральної прокуратури, Служби безпеки України – виявити та покарати злочинців.
від Президента України, Уряду, від київської влади – відновити Хрест та меморіальну дошку і забезпечити їм належну охорону.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» закликає українців дати гідну відсіч антиукраїнським і антидержавним силам.

Заявляємо, що для нас правило Декалогу українського націоналіста: «Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації» – є законом прямої дії. Ми не залишимо злочинців непокараними!

Якщо влада не зупинить такі глумління, ВО «Свобода» буде діяти відповідно до моральних традицій українського народу, щоб захистити могили своїх предків-героїв.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»






Коментарі (1)
avatar
1
Недавно увидел Ваш сайт,хотел спросить,Вы не продаете его?Если продаете отпишите плиз на мой эмайл.Заранее благодарен
avatar