реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Суд над начальником чернігівської торгівлі перетворюється у довгограючий серіал

Як повідомив "Високий Вал", розгляд справи по звинуваченню у хабарництві начальника управління торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Чернігівської міськради Артема Стаха у судовому порядку знову повноцінно не почався.

Цього разу по причині відсутності свідків, жоден з яких не з’явився до зали суду. Між тим, в ув"язненні А.Стах став батьком вдруге. Шкода, що шлюб не узаконений.
За версією прокуратури справа хабарництва розвивалася наступним чином:

На початку березня до управління торгівлі Чернігівської міськради звернувся пан Білобров, заступник директора ТОВ «Прем’єр-Пластик» з приводу отримання дозволу на оптову торгівлю поліетиленовою продукцію зі складів, що розташовані за адресою вул. Любечська 45 та Квітнева 23.

17 березня Білобров зустрівся із Артемом Стахом у його робочому кабінеті по вул. Коцюбинського 82, написав необхідні заяви, після чого начальник управління торгівлі почав вимагати із нього хабар у розмірі $1000 за кожен із дозволів. Коли ж Білобров погодився, то пан Стах повідомив йому, надавши папірець з іменем та номером телефону на ньому, щоб зустрівся із його (Стаха) помічником, на ім’я Гриша (Григорій Бушак).

Після цієї зустрічі Білоброву не сподобалося, що порушуються його законні права і він повідомив про розмову із Артемом Стахом відповідні органи.

Через деякий час, Білобров зустрівся із Бушаком біля будівлі «Укрсоцбанку», що по вул. Горького, та у салоні автомобілю Mazda-626 передав останньому $2000.

Адвокат начальника управління торгівлі подав клопотання, у якому зазначив, що за зазначеними Білобровим адресами складів, складів немає.

- Згідно довідки БТІ (Бюро технічної інвентаризації) Любецька 45 - жила будівля. Квітнева ж 23 - це вже Чернігівській район, а тому видавання дозволів на торгівлю на тій території не належить до компетенції відділу торгівлі міськради.

детальніше читайте тут: http://val.ua/politics/chernigov/199070.html






Коментарі (0)
avatar