реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Дах не поїхав -- його зірвано

Як повідомило управління МНС в області," внаслідок складних погодних умов (дощ, гроза, сильний вітер) 12 липня поточного року було зірвано 35 листів шиферу з дахів двох будівель Талалаївської центральної районної лікарні".

Також біля с. Вихвостів Городнянського району о 12 год. 50 хв. 13 липня ц.р. виявлено артснаряд калібру 122 мм часів Великої Вітчизняної війни. О 18 год. 13 липня ц.р. снаряд було знешкоджено групою піротехнічних робіт ГУ МНС України в області.

А в ставку смт Ріпки о 12 год. 13 липня ц.р. під час купання в присутності свідків потонув мешканець смт Ріпки, 1956 року народження. Тіло піднято о 13 год. 20 хв. 13 липня ц.р. місцевими жителями.

І знову горить торф. Біля с. Косачівка Козелецького району об 11 год. 34 хв. 13 липня ц.р. в урочищі „Видра” на території Косачівської сільської ради сталася пожежа торфу на площі 0,6 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

В області не функціонують 39 АТС, без електрозв’язку залишилися 65 населених пунктів у 10 районах (Борзнянський, Ічнянський, Ніжинський, Новгород-Сіверський, Носівський, Прилуцький, Семенівський, Сосницький, Талалаївський та Щорський). На ремонтно-відновлювальних роботах працюють бригади від ВАТ ЕК „Чернігівобленерго” та Чернігівської філії ВАТ „Укртелеком”.






Коментарі (0)
avatar